Buurtmaaltijd bezorgdienst ook in mei

04 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Buurtmaaltijd bezorgdienst ook in mei

ZWIJNDRECHT - Helaas is Het Badhuis nog steeds gesloten. Jammer genoeg kunnen we nog steeds niet samen eten. Wat we wel doen, is voor u koken en het vervolgens bij u bezorgen. We doen dit ook in de maand mei voor de bewoners van wijk Centrum. Wilt u op donderdag 7 mei een heerlijke Badhuismaaltijd thuisbezorgd hebben, dan kunt u zich opgeven via Facebook, u kunt bellen naar de Badhuistelefoon of u stuurt een mail naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. Opgeven kan tot woensdagavond.

De maaltijden kosten zoals gewoonlijk € 3,50 per persoon en hiervoor krijgt u een heerlijk hoofdgerecht en een toetje. U krijgt van ons een instructie voor het afrekenen. U kunt zich ook alvast aanmelden voor donderdag 14 mei, woensdag 20 mei en donderdag 28 mei.

De Badhuistelefoon
Het telefoonnummer van Het Badhuis is 078-7850503. U kunt bellen voor een gezellig praatje, als er een boodschap voor u gedaan moet worden of voor een andere hulpvraag. Maak er gebruik van, zo houden we contact met elkaar en bent u niet alleen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.