Kaakchirurgie Holland opent nieuwe vestiging kaakchirurgie en implantologie aan het Stationsplein

08 mei 2020 door Hennie van der Zouw
Kaakchirurgie Holland opent nieuwe vestiging kaakchirurgie en implantologie aan het Stationsplein

ZWIJNDRECHT - Per 4 mei 2020 heeft Kaakchirurgie Holland een nieuwe vestiging voor kaakchirurgie en implantologie in Zwijndrecht geopend. Voor Kaakchirurgie Holland is dit de vijfde vestiging. Eerder vestigde zij zich al in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen en Schiedam. 

De locatie in Zwijndrecht is gevestigd op Stationsplein 1. Kaakchirurgie Holland heeft voor deze locatie gekozen, omdat het midden in het centrum is gevestigd en direct naast het treinstation ligt. Patiënten kunnen vijf dagen per week terecht. Daarnaast worden patiënten op zeer korte termijn (meestal binnen twee dagen) geholpen en komen zij in een praktijk terecht met een gemoedelijke sfeer en dichter bij huis.

Uitbreiding Maatschap
Vanwege de uitbreiding heeft Kaakchirurgie Holland het team versterkt met allround kaakchirurg Philip van Damme. Philip van Damme is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest als kaakchirurg in het Beatrix ziekenhuis te Gorinchem en is een bekende in de Drechtsteden.

Samenwerking KiesVitaal
Deze maand gaat Kaakchirurgie Holland tevens een samenwerking aan met KiesVitaal, centra voor parodontologie en implantologie. Binnen de centra zullen er onder leiding van Julie Graswinckel, parodontoloog, ook mondhygiënisten werkzaam zijn.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.