FC Nike en FC Toernooi winnaars Groote Lindt “OPEN”

08 juni 2020 door Hennie van der Zouw
FC Nike en FC Toernooi winnaars Groote Lindt “OPEN”

ZWIJNDRECHT - Zaterdag werd er tijdens de reguliere zaterdagtraining gespeeld om de winst in het Groote Lindt “OPEN”. Alle jeugdspelers van Groote Lindt t/m 12 jaar waren uitgenodigd om deel te nemen. Aangevuld met niet-leden stonden in totaal 80 spelers op het veld op sportpark Bakestein. Na sportieve trainingswedstrijden ging de winst uiteindelijk naar FC Toernooi (8-9 jaar) en naar FC Nike (10, 11 en 12 jaar). FC Toernooi was duidelijk het sterkste trainingsteam met de volle 12 punten. FC Beltona maakte uiteindelijk 3 doelpunten te weinig en moest de winst overlaten aan FC Nike. De latje-trap competitie werd, bij de 8-9 jarige, gewonnen door FC Kleedkamer en FC Bestuurskamer (beide 6 punten) en door FC Beltona met 19 punten bij de 10-12 jarigen.

Volgende week zaterdag krijgt het Groote Lindt “OPEN”, tijdens de zaterdagtraining, een vervolg voor de leeftijden 13 t/m 18 jaar. Er zal vanaf 12.00 uur worden gespeeld met de trainingsvorm 5 tegen 5 op een kwart veld. Ook hiervoor zijn niet-leden welkom alleen vooraf aanmelden is noodzakelijk via info@grootelindt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.