Tweede Groote Lindt OPEN voor FC Bundesliga en FC Rookworst

15 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Tweede Groote Lindt OPEN voor FC Bundesliga en FC Rookworst

ZWIJNDRECHT - Onder prachtige zomerse weeromstandigheden was ook het tweede Groote Lindt “OPEN” een succes. In totaal z’n 60 spelers, leden en niet-leden, op de grasmat tijdens de reguliere zaterdagtraining. Met slechts één doelpunt verschil wist FC Rookworst (JO13-JO15) de winst naar zich toe te trekken.

FC Hans Worst moest het doen met een 2e plaats en FC Knakworst eindigde in de afsluitende poule als 3e. Bij de JO17-JO19 was FC Bundesliga duidelijk het sterkste trainingsteam. Op een gedeelde 2e plaats eindigde FC Premier Leaque en FC Serie A. Ondanks alle corona-maatregelen een hele mooie zaterdagtraining met tevreden jeugdspelers en jeugdtrainers. Zaterdag a.s. nog een training ter afsluiting van het seizoen waarna van 22 juni t/m 15 juli de gratis SummerSoccerSchool voor leden en niet-leden bij Groote Lindt zal starten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.