woensdag 26 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Achterom 12
3351 PC Papendrecht
078-3030306
papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Personeel Papendrecht: het uitzendbureau dichtbij jou!

Raaak personeel heeft als kernwaarden eerlijk, eigenzinnig, dichtbij. Om even te focussen op dat laatste: wij zitten dichtbij jou.
We hebben vestigingen dichtbij jou in de buurt en kennen de leukste bedrijven in de buurt. Ook dat ene leuke bedrijf waar jij graag zou willen werken.

Net klaar met je studie? Of zijn de kinderen het huis uit en wil je een nieuwe loopbaan starten? Wij hebben voor iedereen een leuke baan in de buurt. Wat je leeftijd of achtergrond ook is. Als lokale werkexpert helpen we je graag, snel en goed. Waarom zelf zoeken? Dat doen wij graag voor je. Bij Raaak Personeel geloven we in persoonlijke aandacht. We luisteren naar jouw wensen en komen bij lokale bedrijven over de vloer. Zo maken we een snelle, maar vooral ook goede match. Een match waar jij blij van wordt.

We hebben werk in de productie, logistiek en techniek. Maar wist je dat we ook tientallen kantoorbanen en commerciële functies hebben? Kortom: voor leuk werk in de buurt neem je contact met ons op. Bel, mail of loop gewoon eens langs. We horen graag van je!

Bedrijfsfoto's

Recensies

07-05-2021 om 15:08 door Ali ceriter
Afspraak maken
Beste mensen,

Ik ben A.ceriter en Medewerker van Rijnmond coaching Ik ben Re-integratie medewerk .Onze locatie is in Rotterdam .Ik heb een werkzoende kandidaat. Zij heeft Wajong indicatie .Ik zoek baan voor haar in Papendrecht zij is verkoper .
als jullie goed vindt wil ik graag afspraak maken
mvg
0640043169 werk coach bij Rijnmond coaching

Plaats een recensie

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.
2 + 8 = ?