Vloeren Expert Groep

W. Snelliusweg 35
3331 EX Zwijndrecht

Gespecialiseerd in het aanbieden van laminaat, pvc, parket en tegels met een showroom in Zwijndrecht

Verbetering van gegevens doorgeven

Reviews

09-04-2024 om 12:39 door Nico van Leeuwen

Extra hoge kosten

Slechte ervaring met dit bedrijf doordat ik te kort laminaat had gekregen moest er bij gehaald worden gaat om 2m2 kosten € 210 volgens de laminaat legger hadden zij te weinig snij verlies berekend kan natuurlijk gebeuren maar laat dan niet de klant daarvoor opdraaien kan best wel wat service verwachten op een vloer van ruim € 5000

12-12-2023 om 20:34 door Rebecca jonge

Bezoek showroom

Vandaag in de winkel geweest om een laminaat voor mijn moeder uut te zoeken. We hadden het er onder het eten over. We zijn nog nooit zo leuk geholpen in een winkel als vandaag.
Het is mijn moeder die helaas moet verhuizen naar een appartement in Zwijndrecht er was helaas nergens anders plek in Rotterdam. Wij kwamen daar vandaag aan en 2 jonge jongens hielpen al met de deur opendoen en tilde letterlijk mijn moeder naar binnen. Het is haar laatste huis helaas zonder mijn vader en laat ik het kort houden als u in mijn situatie zit koop de vloer hier. Super bedankt ik en mijn moeder zagen hier echt tegenop, en jullie hebben het een uitje gemaakt.

09-12-2023 om 09:20 door Martina Dudink- van Bakel

Onze vloer

wij willen in eerste instantie heel graag onze enorme tevredenheid uiten voor wat betreft de parketteer die bij ons aan het werk is geweest. Naldo werkt ontzettend netjes. De PVC vloer die hij bij ons heeft gedaan ligt er zo mooi in. Niets dan complimenten voor deze man die steeds vrolijk en vriendelijk is en onvermoeibaar lijkt.

Een dergelijke vloer kost natuurlijk veel geld, maar in deze is het het zeker waard. Onze dank is groot. Wij zijn ontzettend blij met de vloer en met de inzet van Naldo.

Maar ook jullie planning en communicatie is gewoon erg goed. De heren die deze week de plinten kwamen zetten verdienen ook alle complimenten. Hard gewerkt en een prachtig resultaat.

Kortom. Heel erg tevreden en een aanbeveling meer dan waard!

10-10-2023 om 23:29 door Bart

Vloer

GA HIER NIET HEEN!

Onze vloer ligt er inmiddels een jaar in en wij kunnen alweer sparen voor een nieuwe. Kwaliteit, service alles zeer onvoldoende.

05-10-2023 om 11:27 door Stichting De Gibraltar

verkeerd geldgde PVC vloer

In december 2021 is er een nieuwe vloer gelegd in ons buurthuis De Gibraltar in Amsterdam a € 10.000,- al na 3 maanden lagen de klik tegels los. Een monteur van de PVC expert over de vloer, leverancier van de tegels over de vloer, directeur van de PVC Expert over de vloer, onafhankelijk adviseur over de vloer... iedereen gaf het zelfde oordeel op locatie. dit lijkt een te verende ondervloer. De tegels springen daardoor los. Zwart op wit of per telefoon komt er alleen geen oplossing of helemaal geen reactie. Keer op keer wordt ons verbetering beloofd. Maar die blijft uit.
Waar blijft de oplossing?

12-07-2023 om 12:40 door Peeters

Pas op met dit onbetrouwbare bedrijf

In de showroom in Zwijndrecht van de Vloeren Expert Groep (VEG) troffen we een enthousiaste verkoper die ons een pvc-vloer liet zien met Hongaarse punt motief. Wij vielen hiervoor en deden een aanbetaling. Later in het proces bleek dat een pvc-vloer in ons huis niet haalbaar is op de 1e etage aangezien het gaat om een jaren 30-woning met houten planken. Hier is niet actief naar gevraagd toen wij de aanbetaling deden, als we het hadden geweten dan hadden we een andere keuze kunnen maken. Ook bleek de VEG überhaupt een Hongaarse punt niet strak te kunnen leggen.

Wat ook tegenvalt is dat afspraken niet worden nagekomen. De VEG iemand langs sturen om de situatie ter plekke te bekijken. Omdat het lang duurde voordat er iemand kwam belde we met de VEG en zij gaven aan dat de inmeter onderweg was. Een paar uur later belde we weer (omdat er nog steeds niemand was gekomen) en toen bleek dat de afspraak niet in hun systeem bleek te staan. Erg vervelend omdat we beide vrij genomen hadden voor deze afspraak met de VEG.

De inmeter beloofde dat een laminaatvloer mooi afgekit zou kunnen worden met speciale laminaatkit en dat we hierdoor weinig afplakplinten zouden krijgen. We gingen akkoord hiermee. Maar toen een paar maanden later de vloerenleggers kwamen bleek dat de afplakplinten ons niet bespaard zouden blijven en dat van het mooi afkitten niks terecht zou komen. In contact met de klantenservice wordt aangegeven dat het niet anders kon, ondanks eerdere beloften. Onze teleurstelling zit in de beloftes die het bedrijf doet en niet nakomt.

Ook het narekenen van extra kosten stuitte ons tegen de borst. In de uitgebrachte offerte staat dat VEG als ondervloer Premium Black 2 mm zou gebruiken. De inmeter die bij ons thuis is geweest heeft dit zo vastgesteld: spaanplaat en de ondervloer van 2 mm zou voldoende zijn. Maar nadat wij het totale factuurbedrag al hadden betaald (!) zou er ineens toch een andere ondervloer moeten komen waar wij extra voor moesten betalen. Wij hebben hiertegen geprotesteerd en gebeld met VEG. Vervolgens beloofde VEG dat de 2 mm vloer blijft en dat we niet extra zouden hoeven te betalen. Maar toen de vloer gelegd werd kwamen ze hier ineens weer op terug. Wij hebben aangegeven het niet eens te zijn met de extra kosten. Maar VEG chanteerde ons vervolgens met dat ze de vloer niet zouden komen afmaken als wij de €396 niet zouden betalen. Overigens de door VEG gelegde ondervloer (PPC ondervloeren - onderplaatvloer 4 mm) is bovendien veel goedkoper dan de beloofde Premium Black 2mm. Echt oplichterij.

De Vloeren Expert Groep (VEG) bestaat uit verschillende ondernemingen waaronder o.a. De Vloeren Outlet, De Laminaat Expert, De PVC Expert, De Parket Expert. We hebben oneindig veel protesten aangetekend en eindeloos contact gezocht met de klantenservice. Uiteindelijk heeft het weinig zin. We waarschuwen nieuwe klanten daarom: ga niet met deze partij in zee.

28-06-2023 om 18:14 door Maas van gils

Heel blij

Soms is wat een goede deal lijkt toch niet zo best. Wij kende dit bedrijf niet en pas na de koop gesloten te hebben ben ik reviews gaan lezen en daar schrok ik toch wel van. Behalve een paar goede las ik toch vooral negatieve ervaringen. Nou, ik moet zeggen dat ik me daar totaal niet bij kan aansluiten. Communicatie was top en de vloer ligt er keurig netjes in. Deze goede deal was dan ook echt een goede deal!

26-04-2023 om 15:10 door Evan

Blij met adviezen

Prima bedrijf. Hartelijk ontvangst en mooie collecties. Wij waren zeer blij met alle adviezen en gaan er snel een slinger aan geven.

24-04-2023 om 08:44 door vd Meulen

Mooie vloer

Heb sinds vorige week een mooie vloer in mijn nieuwe woning.
De service was ook top want het liep allemaal iets uit de verbouwing waardoor ik genoodzaakt was de planning te verschuiven. Zijn er goed uitgekomen.

16-04-2023 om 11:34 door E. Tiggelaar

Pvc click

Wat een uitstekende service, alles was binnen een paar dagen geregeld!

15-04-2023 om 18:51 door Marielle

Top bedrijf

Ik was opzoek naar naar een bedrijf die mijn vloer kom plaatsen. Ik kwam bij dit bedrijf terecht. Ze hebben veel keuze. De verkoper heeft mij goed geholpen. De vloeren komen ze van te voren brengen. Wat een top bezorgers zijn het. Ze brengen het naar binnen en nemen alles door met je. Daarna werd ik gebeld om alles nog door te bespreken. De dag dat mijn vloer werd geplaatst was top. Wat een team hebben ze. Mijn vloer ligt er mooi in. Bedankt voor de top service.

14-04-2023 om 22:59 door Patricia

Mooie pvc vloer

Super mooie vloer gekregen.
Precies zoals ik wilde. Super service !!

14-04-2023 om 13:49 door Hakan

De echte experts blijkt zo!

Bedrijf gevonden via Google en langs gegaan in de showroom. Gelukkig hadden ze de kleur die we zochten en ligt de vloer er nu prachtig in, eindelijk kunnen we verhuizen! Dank je wel vloerenexpert

14-04-2023 om 13:44 door Karel

Goed bedrijf snelle leggers

Goed bedrijf met sneller leggers die zeer secuur werken, fijn.

08-12-2022 om 08:27 door Bram

Afspraken en Creditnota niet na komen.

Na enige offerte zoektocht ben ik uitgekomen bij deze partij omdat ze de goedkoopste waren met de meeste services.
Ze reageren snel en alles was goed afgehandeld. Na wat email contact en vloer uitgekozen te hebben hebben we volmondig ja gezegd. Tijdens dit traject heb ik de funda plattegrond mee gestuurd voor de maten. (deze zijn ook na gemeten)

De monteur zelf kwam uit belgie en is dus ook geen medewerker van vloerexpert. Deze mensen hebben dan ook vakkundig werk geleverd.

Op moment dat de monteur kwam inmeten bleek al snel dat ik niet genoeg had. Hiervoor kwam een extra offerte van +/- 700+ euro. Hier was natuurlijk totaal niet blij mee. Gezien de maten die ik heb doorgestuurd kloppen.
In voorwaarde staat dat alles 100% betaald moet zijn anders beginnen ze niet. Ik heb dus netjes betaald en zal dit gesprek we later voeren met hun.

Na telefonisch overleg hebben ze aangegeven dat het een fout was inderdaad en dat de extra kosten terug betaald zou worden. Dit zou verwerkt worden met de overgebleven meters.
Hieruit heb ik dus nog een creditnota ontvangen van +/- 320 euro. Na veel telefonisch en mail contact hebben ze me na wekenlang wachtend verteld dat ze deze toch niet terug gaan betalen.

Voormij was vloerexpert puur een tusse persoon en hebben de monteurs (uit belgie) vakkundig werk geleverd. Voormij dus geen vloerexpert en zal iedereen aanraden op te letten hiermee.

01-12-2022 om 10:19 door Doegeenzakenmetditbedrijf

Doe geen zaken met dit bedrijf.

Alle negatieve reviews die reeds gemeld zijn hier ook voor gevallen.
Het is een mega slecht bedrijf en doe er geen zaken mee.
Wees gewaarschuwd!

03-09-2022 om 20:29 door Maris

Veel extra kosten

Doe geen zaken met dit bedrijf. Ze hebben a. Geen verstand van vloeren en b. Bij vooruitbetalen krijg je heel veel extra kosten die je moet betalen anders kome ze niet. Heel veel spijt dat ik met hun in zee gegaan ben.

03-09-2022 om 20:25 door Marcel

Veel extra kosten en slechte service

Vervelend bedrijf, ze vragen overal geld voor met vooruitbetaling en als er iets niet goed is krijgt de klant de schuld. Sturen zomaar een rekening omdat een ingehuurde legger niet kon werken doordat ze verkeerd hadden opgemeten en vragen mij 250 euro te betalen. Als ik niet betaal maken ze het werk niet af. Oplichters gewoon.

30-08-2022 om 22:07 door Gul

Plinten slecht gelegd

Spijt met dit bedrijf samengewerkt te hebben. Vloerverwarming, pvc vloeren en plinten bij dit bedrijf ondergebracht. De plinten hebben bijna overal gaten van enkele centimeters. Contact opnemen met het bedrijf is erg lastig. De medewerkers bellen niet of te laat terug. Bijna onmogelijk om de desbetreffende personen aan de lijn te krijgen. Ze geven aan dat de plinten door een zelfstandige is geplaatst, die zij detacheren. Dus hun bedrijf treft geen blaam. Ik mocht geen slechte review plaatsen, want dan zouden ze me aanklagen:-) Mijn ervaring is om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Enige oplossing die ze bieden is dat ik extra moet betalen. Ze geven bij je klacht eerst aan dat alles in de voorwaarden staat, maar ook dat bleek niet te kloppen. Wees gewaarschuwd

26-07-2022 om 09:09 door Meta

afspraken niet nagekomen

2 x bij afspraak om te leggen niet op komen dagen.
1 dag voor de verhuizing gelegd, afval en vuilnis mochten wij opruimen. Misschien hoort dat hoor.....nee...ga maar naar de woning-inrichter bij je in de buurt. Lekker slapen is ook wat waard.
Dit is overigens de enige plek waar ik een review kwijt kon.

12-07-2022 om 15:19 door Joost

NOOIT MEER VLOEREN EXPERT GROEP

Wat een teleurstelling! Slechte communicatie en slechte service.
Vloer is niet oké.

12-07-2022 om 15:16 door Stefan

Niet klantvriendelijk, niet oplossingsgericht, moeilijk om contact mee te krijgen, geen verstand van zaken!

Super veel spijt van dat ik ooit met dit bedrijf in zee ben gegaan. Alles was in het begin prima en we hadden goed vertrouwen. Zo ook het hele bedrag overgemaakt voordat ze gingen beginnen.
Ik heb voor het tekenen van de offerte nog contact opgenomen om te vertellen over welke type vloerverwarming en of zei de juiste ondervloer hadden. Ik werd toen gerust gesteld en kon een extra ondervloer met bijbetaling bestellen.
Tijdens het leggen van de vloer blijkt dat de ondervloer die ze mij hebben verkocht (all-inclusief met de "beste" ondervloer) niet juist was voor het type vloerverwarming wat in de woning ligt. Wel gek want ik had van te voren nog met ze gebeld.
Na veel heen en weer bellen met de vloeren Expert groep en veel in de wacht staan kreeg ik te horen dat ik nog even 2300 euro extra moet betalen voor een passende ondervloer. Ik werd hierbij niet vriendelijk te woord gestaan en kreeg elke keer een ander persoon aan de telefoon. Het antwoordt was simpel "u moet 2300 euro betalen anders kunnen wij niet verder". En dan bestel je nogwel een all-inclusief vloer. Er was geen normaal gesprek te voeren en ze wisten niks van een telefoongesprek over een juiste ondervloer.
Puntje bij paaltje heb ik geen vloer, kan ik ze amper bereiken, en heb ik ook mijn geld nog niet terug.
Wat een zielige bedoeling.

Gerelateerde nieuwsberichten

Er zijn nog geen gerelateerde nieuwsberichten.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.