dinsdag 13 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Workshop van Mama Vita

12 april 2021
Van maandag 12 april 2021 tot en met maandag 12 april 2021
Van 12:00 uur tot en met 14:00 uur

Moeders met kinderen met (een vermoeden van) autisme zijn van harte welkom bij de Workshop ‘Bordje Vol’ bij Mama Vita op maandag 12 april aanstaande van 12:00 tot 14:00 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor moeders van kinderen met een vorm van autisme.

Waardevolle inzichten
Deze bijeenkomst verzorgt mantelzorgconsulent Patricia de workshop ‘Bordje Vol’. De werkvorm geeft spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Met ‘Bordje Vol’ krijg je in korte tijd waardevolle inzichten.

Eigen spel en RIVM-richtlijnen
Deelname is gratis. Je krijgt bij Mama Vita je eigen 'Bordje Vol-'spel dat je thuis ook nog kunt gebruiken. Mama Vita maakt gebruik van een grote ruimte in Kubiek, waar ze zich goed aan de RIVM-richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, houden. Om goed rekening te houden met ieders veiligheid is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je te ontmoeten in Kubiek!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Mama Vita Drechtsteden

Zwaluwstraat 1

078 612 6364

drechtsteden@mamavita.nl https://www.mamavita.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!