zondag 17 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Week van Gebed

17 januari 2021
Van zondag 17 januari 2021 tot en met zondag 24 januari 2021


Van 17 t/m 24 januari is de interkerkelijke week van gebed.

GEBED ALS KRACHTBRON VAN HET LEVEN
Helaas lukt het vanwege de huidige maatregelen niet om de interkerkelijke Week van Gebed vorm te geven, zoals we dat gewend zijn om te doen in Zwijndrecht.

Maar gebed is de krachtbron van het leven met God en daarom bieden we u op een andere wijze aan, om daar toch iets mee te kunnen doen. We leven tenslotte in een bijzondere tijd.

Hoe voelt u zich als u naar het nieuws kijkt?
Ben je bezorgd of lig je er soms van wakker?


Weet dan dat de aanwezigheid van God kracht en rust kan geven in alle omstandigheden van het leven. Hij is getrouw en zijn plannen falen niet, zegt een oud christelijk lied. Het is belangrijk om Gods hart en gedachten via de Bijbel te leren kennen. Hem te (aan)bidden en serieus op de bres te staan voor ons land en voor deze wereld. Bidden is niet alleen praten tegen God, maar ook stil zijn voor Hem en luisteren.

Jezus roept ons op om te zorgen voor extra olie. De olie staat voor de relatie met Jezus en het gevuld zijn met Zijn heilige Geest. Juist als de tijd moeilijker wordt en de grote dag van Jezus terugkomst nadert.

Kijk voor de alternatieve gebedsbijeenkomsten op de website van www.kerkeninzwijndrecht.nl (Hier staan o.a. acht online gebedsvieringen, een voorbeeld om met een paar mensen thuis te bidden of samen een gebedswandeling te maken.)

Info

Organisator:

Adres:

Kerken in Zwijndrecht

Zie de website voor opties

Deel dit bericht met je vrienden!