zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Repair Café Zwijndrecht

05 december 2020
Van zaterdag 05 december 2020 tot en met zaterdag 05 december 2020
Van 10:00 uur tot en met 13:30 uur

Let op:
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. In openbare ruimten mogen niet meer dan 30 personen aanwezig zijn. Wij houden een persoon per reparatie aan. Ben je verkouden of heb je symptomen van corona kom dan niet. Een mondkapje is verplicht voor iedereen en houd anderhalve meter afstand!
 

Weggooien? Mooi niet!
In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Reparatie van defecte apparaten betekent dat ze weer gebruikt kunnen worden in de oorspronkelijke functie, inplaats te eindigen als afval op de storthoop.

Omdat veel mensen vaak niet meer denken aan repareren, of het niet meer kunnen, en omdat apparaten steeds minder gemaakt worden om te onderhouden en/of repareren (door niet-specialisten), is het RepairCafé Zwijndrecht opgericht. Als RepairCafé proberen we daar verandering in te brengen door mensen bewust te maken, ze te helpen met repareren en zo de kennis van onderhoud en reparatie in stand te houden.

U bent welkom met uw defecte spullen. U betaalt alleen de kosten van de vervangen onderdelen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

RepairCafé

Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57

06- 49 822 110

repaircafe-zwijndrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!