zondag 1 augustus 2021

Alles over Zwijndrecht

Online expositie Kunzt: Verhalen van hun harten

Online expositie Kunzt: Verhalen van hun harten

01 juni 2021
Van dinsdag 01 juni 2021 tot en met woensdag 01 september 2021


Jaarlijks biedt KunZt een podium voor Zwijndrechtse scholieren. Zij kunnen in een kunstexpositie laten zien wat zij dat schooljaar tijdens de kunstlessen gecreëerd hebben. Het gaat in veel gevallen om heel persoonlijk leerlingwerk, waarbij de boodschap soms regelrecht uit het hart komt. Het gaat daarnaast om kunst in de breedste zin van het woord.

Waar in de voorgaande jaren vaak alleen beeldend leerlingwerk werd geëxposeerd, is er nu tevens een mooie invulling te zien vanuit het vak drama en beeldend in combinatie met dans. 

KUNST UIT DE TWEEDE LOCKDOWN
Ook dit schooljaar hadden de leerlingen last van de corona maatregelen. Zij mochten deels dit jaar niet naar school en moesten opnieuw alle vakken online volgen. De examen leerlingen mochten gelukkig wel naar school. Zij hebben prachtige kunstwerken kunnen maken. Ook de drama klas heeft een mooie theatervoorstelling neer kunnen zetten en kunnen uitvoeren (helaas niet met publiek). 

De theathervoorstelling en alle kunstwerken komen recht uit het hart van de leerlingen en dat is te zien! 


Leerlingen van het DevelsteinCollege laten zien wat ze tijdens de tweede lockdown in de kunstlessen hebben gedaan. Bekijk de komende periode de 4 verschillende onderdelen op de website

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunzt Zwijndrecht

Online

www.kunztzwijndrecht.nl/exposities/
Deel dit bericht met je vrienden!