woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Online Bethel Benefiet Kerstmarkt

Online Bethel Benefiet Kerstmarkt

08 december 2021


Elk jaar organiseert de Bethelkerk de Bethel Benefiet Kerstmarkt. Dit jaar vindt deze kerstmarkt online plaats. Op www.benefietkerstmarkt.nl zijn mooie (kerst)producten te koop. Van kerststukken tot koffielikeur. Ook zijn er loten te koop voor het digitale Rad van Avontuur. De opbrengst van de Bethel Benefiet Kerstmarkt gaat naar de zendingsprojecten van de Bethelkerk. 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie van de Bethel Benefiet Kerstmarkt besloten de kerstmarkt dit jaar uitsluitend online te laten plaatsvinden. Maar dat betekent niet dat er geen mooie kerstproducten te koop zijn! Er kan tot 8 december besteld worden op  www.benefietkerstmarkt.nl. Bestellingen staan op 18 december klaar in de Bethelkerk en kunnen tussen 11.00 en 15.00 uur opgehaald worden. 

Digitaal Rad van Avontuur
Op de website kunnen er ook loten gekocht worden voor het Rad van Avontuur. De loten worden per email toegestuurd.  Het Rad van Avontuur vindt op 18 december digitaal plaats. Prijswinnaars krijgen bericht per email en kunnen dezelfde dag nog hun prijzen ophalen in de Bethelkerk. 

Opbrengst voor zendingsprojecten Bethelkerk
De werkgroep ZWO Bethelkerk richt zich op projecten in het buitenland. Deze werkgroep heeft 3 projecten geadopteerd met als doel persoonlijke binding te krijgen met de mensen achter die projecten. De projecten bevinden zich onder de Tibetanen in Azië, kinderen in Wit-Rusland en de bevolking van Cambodja.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

de Bethelkerk

Online

www.benefietkerstmarkt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!