woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Kintsugi workshop (volwassenen / kinderen 10 t/m 16 jaar)

Kintsugi workshop (volwassenen / kinderen 10 t/m 16 jaar)

16 januari 2022
Van 13:00 uur tot en met 16:30 uur

KunZt organiseert ook bij de expositie Ik Zie Ik Zie weer leuke workshops. Zo is er op:

 • zondag 19 december een kalligrafie workshop voor volwassenen.
  Leer de kunst van schoonschrijven. Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In deze workshop, gegeven door Cor Zwaans, leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. 
 • Op zondag 16 januari is het voor zowel kinderen als volwassenen mogelijk om een bijzondere Kintsugi workshop te volgen.
  Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Het laat de schoonheid van emotionele scherven zien en maakt ons imperfecte leven mooier dan dat het ooit was. In deze workshop ga je echt aardewerk lijmen met goud volgens de Japanse kintsugi traditie. De workshop wordt voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd.
  Tijd: 13:00 - 14:30 uur (volwassenen)
          15:00 - 16:30 uur (kinderen 10-16 jaar)
  Kosten: 7,50 euro (alleen contant & gepast betalen mogelijk)

Let op: de plekken zijn beperkt dus reserveren is verplicht! Reserveren via het reserveringssysteem op de website (onderaan) Vol=Vol
 


Van 10 december 2021 t/m 30 januari 2022 is in KunZt de expositie Ik Zie Ik Zie te bewonderen. In deze expositie ziet u abstract schilderwerk van Cor Zwaans en fotografie van Elisabeth de Boer. Het bijzondere van deze expositie is dat cliënten van de GGZ hier een eigen toevoeging aan hebben gegeven.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KunZt

Expositieruimte KunZt, Raadhuisplein 1

www.kunztzwijndrecht.nl/ikzieikzie/
Deel dit bericht met je vrienden!