zondag 1 augustus 2021

Alles over Zwijndrecht

Concert Ars Musica - De vogelvrije viool

Concert Ars Musica - De vogelvrije viool

04 september 2021
Van zaterdag 04 september 2021 tot en met zaterdag 04 september 2021
Van 19:15 uur tot en met 22:00 uur

Onbekommerd genieten van de basale dingen van het leven. Een briesje, het ruisen van bomen, de zangerige lijn van een leeuwerik. Dat is het gevoel dat het Ars Musica wil overbrengen bij de twee toegankelijke zomerse concerten die ze op 4 september geven in de Bethelkerk. Het concert van 19.15 uur is met extra aandacht voor de kwetsbare doelgroepen, om 21.00 uur is een tweede concert.

Hoogtepunt is The Lark Ascending, het bekende stuk voor viool en orkest van de Brit Ralph Vaughan Williams, waarin op virtuoze wijze zowel de roep als de vlucht van de vogel wordt uitgebeeld door violiste Carla Leurs. Naast het stuk van de zingende leeuwerik brengt Ars Musica het bekende Concert voor twee violen van Johann Sebastian Bach en Pastorale d’été van de Zwitsers-Franse componist Arthur Honegger. In de bladmuziek van deze zomerse pastorale schreef Honegger: 'Ik heb de zomerdageraad omarmd'. Met de Humoreske voor blaaskwintet van Alexander Zemlinsky s wordt dit toegankelijke, zonovergoten programma afgesloten met een glimlach.

De concerten op zaterdag 4 september zijn om 19.15 en 21.00 uur in de Bethelkerk. Entree volwassenen € 29,00 (met vroegboekkorting tot 1 augustus € 25,00). Jongeren tot 18 jaar en voltijd studenten betalen slechts 10,- euro.
Kaarten bestellen kan via www.arsmusica.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!