zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Bethel-Kerstzang via YouTube

12 december 2020
Van zaterdag 12 december 2020 tot en met zaterdag 12 december 2020
Van 20:00 uur tot en met 21:30 uur

Vanuit de Bethelkerk in Zwijndrecht wordt er op zaterdag 12 december een ‘Bethel-Kerstzang’ uitgezonden. Dit programma wordt enkele dagen eerder opgenomen en wordt op zaterdag 12 december vanaf 20.00 uur uitgezonden via het YouTube- kanaal van Leen Koster. Het programma bestaat uit vele bekende liederen van Advent en Kerst en wordt uitgevoerd door zangers en muzikanten van de Bethelkerk.

Bekende kerstliederen
Te horen zijn Désiré de Graaf, dwarsfluit - Marya Heij, cello - Paul-Jan Hogendoorn, vleugel - Klaas Zijderveld, orgel - Theodora den Hoed, zang - Bart Mijnster, zang en Leen Koster, zang. De opening, sluiting en verbindende teksten worden verzorgd door ds. René Wouda. Op het programma staan adventsliederen zoals ‘O kom, o kom, Immanuel’ – ‘Op U mijn Heiland blijf ik hopen’ en ‘God zal met ons zijn’. Na enkele woorden van ds. Wouda vervolgen de zangers en musici met kerstliederen zoals ‘Herders in het veld van Efratha’ – ‘Go tell it on the mountain’ – en ‘Ere zij God’. Verder vermeldt het programma  een instrumentaal intermezzo van bekende kerstliederen.

Thuis meezingen en doneren
Dit online concert wordt zonder publiek opgenomen, maar tijdens de uitzending kunnen kijkers uiteraard thuis wel ‘uit volle borst’ meezingen met alle liederen. Het concert is de hele maand december terug te zien op het YouTube-kanaal. Door middel van een donatie kunnen kijkers hun waardering uitspreken voor dit concert door een gift. Kijk voor gegevens op de website van de Bethelkerk. Met de giften is de organisatie in staat om ook in de toekomst deze concerten te blijven organiseren. Voor meer informatie, bel of mail Leen Koster: 06-28571581 of leenkoster53@gmail.com

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!