woensdag 20 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

Baby Drive-in - Reflexologie (AFGELAST)

17 november 2020
Van 09:30 uur tot en met 10:15 uur

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn alle bibliotheekvestigingen, servicepunten en afhaalpunten gesloten van 5 t/m 18 november.


Bij de Baby Drive-in ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van je kleintje. Hier heeft hij of zij een heel leven plezier van. Rondkruipen, verschonen, voeden en slapen, alles mag tijdens de Baby Drive-in. Kom langs en laat je verrassen door het aanbod en interessante gasten.

Vandaag over: Reflexologie
Baby reflexologie is een vorm van voetreflexologie, speciaal voor baby's, die zeer ontspannend werkt. Dit gebeurt door reflexpunten op de voetjes licht te masseren. In de voetreflexologie gaat men ervan uit dat het hele lichaam zich in de voetjes weerspiegelt. Hoe fijn zou het zijn als je jouw baby kan helpen door middel van een eenvoudige voetmassage bij de meest voorkomende kwaaltjes? Tijdens deze baby drive-in vertelt Desiree van de Boomgaard hoe je je baby kunt helpen bij het doorkomen van tandjes en met doorslapen.

Deelname is gratis.
Bij deze activiteit mag per kind maximaal één ouder/begeleider mee.
Aanmelden verplicht! Dit kan via de website Vol=Vol


Kom je naar de bibliotheek? Bekijk eerst de maatregelen en meld je vooraf aan voor activiteiten. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek Walburg

Norderstedtplein 8

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!