woensdag 4 augustus 2021

Alles over Zwijndrecht

Avond4daagse Home Edition

Avond4daagse Home Edition

29 maart 2021
Van maandag 29 maart 2021 tot en met zaterdag 31 juli 2021


Na het succes van vorig jaar is er ook in 2021: Avond4daagse - Home Edition. Met de Home Edition biedt de Koninklijke Wandel Bond Nederland iedereen (in Nederland) de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin.

Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 31 juli 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Vanaf 29 maart 2021 kun jij je inschrijven
In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 - 5 - 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis!

Inschrijven kan via www.avond4daagse.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Koninklijke Wandel Bond Nederland

Wandelen in je eigen omgeving

www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition
Deel dit bericht met je vrienden!