donderdag 9 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht

03 november 2021
Van 19:30 uur tot en met 21:15 uur

Hoe ga ik om met het veranderd gedrag van mijn naaste als gevolg van dementie”  met gastspreker Rogier Taal, casemanager dementie van de Swinhove Groep

In het café kunnen familie, vrienden, mantelzorgers en andere belangstellenden samen met de Alzheimerpatiënt, praten over ervaringen en belevenissen in verband met deze sluipende ziekte. Ook hulpverleners zijn van harte welkom.

De entree is gratis, wel is een gift in de collectebus Alz Ned. voor het onderzoek zinvol!

Let op: in verband met corona maatregelen vragen wij u om u uiterlijk 2 november aan te melden voor uw komst zodat we niet meer dan de maximaal toegestane bezoekers ontvangen.

Dit kan via de mail : cvpoortvliet@swinhovegroep.nl  of telefonisch via telnr.06-21126071

  • Per mail graag de volgende gegevens vermelden: Uw naam
  • Met hoeveel personen uw komt

Indien het maximaal aantal bezoekers overschreden wordt en ik moet uw bezoek afzeggen ontvangt u op 3 nov uiterlijk 16.00 uur van mij een bericht. Al uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Wij willen u vragen indien u corona gerelateerde klachten heeft op 3 november uw bezoek af te zeggen en thuis te blijven.

Het Alzheimer Café vindt plaats, iedere 1ste woensdag van de maand  in Swinhove. Vandaag gaat de zaal om 19.00 uur open en staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur.

Info: Corien van Poortvliet, tel. 06-21126071 of e-mail:  cvpoortvliet@swinhovegroep.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Alzheimer Café Zwijndrecht

Swinhove, Plantageweg 3

06-21126071

cvpoortvliet@swinhovegroep.nl
Deel dit bericht met je vrienden!