Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuurstad

Natuurstad

In diverse workshops, begeleid door professionele ToBe docenten, komen natuureducatie en cultuureducatie samen. Kinderen gebruiken hun fantasie en verbeelding om een eigen stad te bouwen óf dieren die hier in wonen te maken. Met natuurlijke materialen maken zij een fictieve stad, een NatuurStad of iets, waar wijken voor verschillende dieren gebouwd worden. Bijvoorbeeld voor Jaap de Bever, Karel de ekster, Else Weddevanjewelse de meerkoet, tante Bets de haas, Ammar de mier en Farah de koolmees. Allemaal dieren die in de natuur ‘wonen’.

Vandaag kunnen kinderen gratis deelnemen aan het project. Aanmelden kan via email.

Wanneer?
2 mei 2012 van 13.00 tot 15.00 uur
Locatie:
Bezoekerscentrum ‘t Weetpunt Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.