Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IKN Futsal Toernooi

IKN Futsal Toernooi

Gezond beweging is goed voor geest en lichaam. Sportief bewegen kan zelfs leuk zijn. Combineer beiden met het in beweging komen voor het welzijn van een weeskind en u heeft een geweldige lucratieve combinatie te pakken.

Om de daad bij het woord te voegen organiseert Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) haar allereerste IKN Futsal Toernooi. Vandaag komt organisatiepartner ICC België naar Nederland om de uitdaging aan te gaan.

Het toernooi bestaat uit 8 teams, die een voorronde spelen in 2 poules. Vervolgens moet via de kwart- en halve finale, de zegevierende winnaar bekend zijn na de finale wedstrijd. IKN Ambassadeurs Joris Putman en Richard Smaal strijden mee voor het IKN Kantoor team.

Het wordt een internationaal toernooi met teams uit België, Amsterdam, Lisse en Zwijndrecht.

Toegang is gratis maar let vooral op de IKN collectebussen want donaties zijn altijd welkom! Meer informatie over het toernooi en het werk van IKN is te lezen op de website. Bellen kan ook van maandag t/m woensdag.

Wanneer?
6 mei 2012 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
de Develhal aan de Parklaan 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.