Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Kinderen tonen hun werk

Expositie Kinderen tonen hun werk

Op maandag 7 mei 2012 opent wethouder Elbert Vissers van Cultuur om 18.30 uur de expositie ” Kinderen tonen hun werk.” De kinderen, die allemaal teken- en schilderlessen volgen bij het atelier van Marjan van Breugel, exposeren hun werk van het afgelopen jaar.

Het tentoongestelde werk is in allerlei materialen zoals (kleur)potlood, grafiet, houtskool, acrylverf, krijt en ecoline uitgevoerd. Ook is er ruimtelijk werk in de vorm van klei en plastic te zien . De kinderen hebben ook een verhaal in een doosje gemaakt. Kortom er is genoeg te zien!

U kunt de expositie: “Kinderen tonen hun werk” bezichtigen in de expositieruimte van het ouder raadhuis. Voor kinderen, die geïnteresseerd zijn in het volgen van teken- en schilderlessen in 2012-2013 is er tijdens de expositie een gratis doorlopende workshop “tekenen op een plaat met drukinkt!” (max 8 kinderen)

De openingstijden van de expositie zijn:

  • dinsdag 8 mei t/m donderdag 10 mei 15.30 uur - 17.00 uur
  • vrijdag 11 mei 15.30 - 16.30 uur
Wanneer?
Van 8 mei 2012 00.00 uur tot 11 mei 2012 00.00 uur
Locatie:
in de expositieruimte van het oude raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.