Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vechtsportgala

Vandaag organiseert Diamond Gym voor de tweede keer dit jaar een vechtsportgala waarbij vechtsportliefhebbers samenkomen voor een sportieve dag. In totaal vinden 21 wedstrijden plaats uit de nieuwelingen-, beginners-, C- en B-klasse. Vechters van Diamond Gym nemen het op tegen vechters van verschillende sportscholen uit heel Nederland en België.

Kaarten kosten €12,50 in de voorverkoop, aan de deur €15,00.

Ruim 20 gevechten
In totaal vinden ruim 20 gevechten plaats in verschillende klassen. De klassen waarin gevochten wordt zijn de nieuwelingen- en beginners klasse, de C- en B klasse. Van Diamond Gym gaan zes vechters de ring in. Marino van de Ruit, 20 jaar en voormalig Nederlands kampioen taekwondo, zal voor de tweede keer een wedstrijd draaien. Na een duidelijke overwinning tijdens zijn eerste wedstrijd, is een tweede overwinning zeker in zicht. Ook zijn zusje Denise van de Ruit, zal voor de tweede keer de ring betreden. Denise is taekwondo-kampioen van Zuid-Holland. Bij de jeugd strijden Cengiz Kirat, Jordi Isendoorn en Shari de Wind voor de overwinning. Jordi en Shari vechten voor het eerst, waar Cengiz al meerdere gevechten op zijn naam heeft staat. Last but not least komt Nina Sonders voor Diamond Gym uit.

NOVER en NOC NSF
Het gala wordt georganiseerd in samenwerkingen met de Nederlandse Organisatie Voor Erkende Ringsporten (NOVER). De NOVER is een door de NOC NSF erkende organisatie. Een belangrijke reden voor de nauwe samenwerking is dat nieuwe juryleden en scheidsrechters een opleiding moeten volgen waarbij praktijkervaring een belangrijk onderdeel is. Het sportgala is voor deze vrijwilligers een uitstekende mogelijkheid om deze ervaring op te doen. Alle nieuwe juryleden en scheidsrechters doen deze opleiding en taak in hun vrije tijd. Een van de aankomende scheidsrechters is de 17 jarige Feride Kirat. Feride is een van de talentvolle vechters die Diamond Gym in huis heeft en de vechtsport een warm hart toedraagt.

Kortom: Alle vrijwilligers staan klaar en kijken er naar uit om het een spannende en gezellige dag voor iedereen te maken vol interessante gevechten. Voor meer informatie en kaarten ga je naar de website.

Wanneer?
12 mei 2012 van 13.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Diamond Gym aan de Lindtsebenedendijk 151-155
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.