Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rivas Themabijeenkomst Veiligheid

Rivas Zorggroep houdt vandaag een themabijeenkomst over veiligheid. Deze middag staat in het kader van veiligheid in en rond het huis voor 55-plussers. De bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met politie Zuid-Holland Zuid. Toegang is gratis.

Veiligheid
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven leven en wonen. ‘Als ik bij de mensen thuis kom, merk ik dat veel van hen zich niet altijd veilig voelen. Ze hebben behoefte aan informatie om veilig zelfstandig te kunnen wonen’, zegt Astrid van Rekom, teamleider bij Rivas. ‘Tijdens de bijeenkomst krijgen de bezoekers hierover informatie en tips.’

Programma
Tijdens deze middag geeft wijkagent Arno Jonkers een presentatie over de veiligheidskaart en geeft hij praktische veiligheidstips voor in en rond het huis. Daarnaast geeft Astrid van Rekom informatie over thuiszorg van Rivas. Willem Elzinga en Rob Rikkers van Rivas vertellen over de mogelijkheden van personenalarmering, de sleutelkluis en Rivas Zorglijn.

Informatie
Aanmelden voor deze middag is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen. Rivas houdt vaker themabijeenkomsten. De volgende vinden plaats op 11 september en 13 november. Voor informatie over deze bijeenkomsten en over andere diensten van Rivas kan telefonisch contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn (lokaal tarief) of kijk op de website.

Wanneer?
15 mei 2012 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
in het Service & Activiteitencentrum Nederburgh aan de Duivenvoorde 211-A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.