Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-ochtend Alcohol en Drugs

Thema-ochtend Alcohol en Drugs

Alcohol en Drugs; Hoe zit het bij jou thuis met het gebruik van …?

Naar aanleiding van vragen van ouders en jongeren over het gebruik van Alcohol en/of Drugs, biedt welzijnsorganisatie Diverz in Zwijndrecht bewoners de mogelijkheid om over dit thema met elkaar in gesprek te gaan. Onze jongerenwerkers, sociaal-cultureel werkers en opbouwwerkers besteden in de periode van 7 mei tot 25 mei uitgebreid aandacht aan dit onderwerp met ouders, tieners en jongeren. Vragen als; “Wat is de invloed van het gebruik, hoe praat je hierover met je kinderen en hoe kan je een verslaving voorkomen of herkennen”, komen hierbij aan bod.

Vandaag een thema-ochtend tijdens de Vrouweninloop. 

De activiteiten worden gehouden op verschillende wijklocaties. Voorafgaand aan deze themaweek gaan de jongerenwerkers op straat op zoek naar jongeren om hen te informeren en uit te nodigen voor onze bijeenkomsten. Diverz werkt voor dit project samen met de GGD-ZHZ en de stichting het Dilemma. Wil je meepraten over het gebruik van Alcohol en/of Drugs? Kom dan naar één van onze activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz.

Wanneer?
25 mei 2012 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Diverz
Locatie:
in Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.