Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitstapje Madurodam

Uitstapje Madurodam
Op 1e pinksterdag, gaat het sociaal cultureel werk van Diverz op stap met dames uit Zwijndrecht. We hebben dit jaar een leuk programma. “s ochtends gaan we heel Nederland in het klein verkennen in Madurodam. Madurodam is helemaal vernieuwd en we zijn heel benieuwd hoe het geworden is. ‘s middags gaan we een frisse neus halen in Scheveningen. Wandelen langs het strand, een drankje drinken op een hopelijk zonnig terras, visje eten, shoppen. Dit is een greep uit wat we allemaal kunnen doen in de populaire badplaats. De kosten van deze gezellige dag weg zijn €15,- en is inclusief vervoer per luxe touringcar en entree van Madurodam.

Kaartjes zijn verkrijgbaar tijdens de vrouweninloop in KAZ en Xiejezo (beiden vrijdag, 9.00 uur tot 11.30 uur) of bij Linda van der Wal.

Wanneer?
27 mei 2012 van 09.30 tot 18.00 uur
Organisator
Linda van der Wal (Diverz)
06- 33 166 75
Locatie:
vertrek vanaf het Stationsplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.