Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dure auto's te bewonderen

Ferrrari's, Lamborghini's. Porsches, Masarati's, Austin Martins en nog meer brute sportauto's zijn vandaag (tweede pinksterdag), maandag te bewonderen op parkeerterrein het Wagenveld. Een mooie kans voor de liefhebbers van dit soort racemonsters om er mee op de foto te gaan.

De bolides zijn voor een lunchstop bij Brasserie One. De passagiers zijn patiëntjes van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis die door de stichting Vrienden van Sophia zijn geselecteerd voor een onvergetelijke toerrit door de Hoeksche Waard. De Zwijndrechtse brasserie organiseert de dag samen met One4Kids en zorgt tevens voor de gratis lunch. De stoet van exotische auto's vervolgt zijn rondrit om 13.00 uur.

Wanneer?
28 mei 2012 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Brasserie One/One4Kids
Locatie:
op parkeerterrein het Wagenveld bij het Winkelcentrum De Passage
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.