Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Voetbalvereniging Pelikaan

Open Dag Voetbalvereniging Pelikaan

De jeugdafdeling van Pelikaan organiseert vandaag voor de derde keer een open dag voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar die kennis willen maken met het voetbalspelletje. De eigen jeugd van Pelikaan zal ook deelnemen aan de activiteiten.

De gehele ochtend staat in het teken van sport en spel en diverse andere leuke activiteiten. Lijkt het je leuk om deze ochtend deel te nemen aan deze opendag? Je kan je inschrijven via de website.

Lid worden kan natuurlijk ook, de jeugdcommissie leden staan u graag te woord en zullen u van de nodige informatie voorzien, daarnaast zijn de eerste twee kwartalen van het lidmaatschap gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
9 juni 2012 van 09.00 tot 13.00 uur
Organisator
Voetbalvereniging Pelikaan
Locatie:
Bakestein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.