Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

Vandaag zal weer het jaarlijkse Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi plaats vinden. Nadat het vorig jaar helaas afgelast moest worden vanwege de weersomstandigheden. Er zullen 62 teams in de verschillende categorieën strijden voor het kampioenschap.

Dit jaar wordt een bijzonder jaar: het toernooi wordt voor de 50e keer georganiseerd en dit wil de organisatie duidelijk laten weten. Zo zal er een mini expositie zijn over 50 jaar schoolkorfbal. Het is zeker de moeite waard hier even een kijkje te komen nemen. Verder zal er geen wedstrijd zijn tussen de leraren, maar zal er een acrobatische show te zien zijn van de Jolly Jumpers. Met kunst en vliegwerk zullen zij mooie dingen laten zien op het kunstgrasveld. Dit zal na de poulewedstrijden gaan plaatsvinden. Gevolgd door de prijsuitreiking van de poulewedstrijden.

Daarna gaan we verder met de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finales voor de groepen 5/6 en 7/8. Wie mag zich de gelukkige winnaar noemen van de 50e editie. Welke school is het sportiefst en krijgt de fairplay-prijs uitgereikt. Wil je dit allemaal niet missen, kom dan vandaag naar sportcomplex Develstein voor het 50e Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.

Wanneer?
16 juni 2012 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
SV Conventus
Locatie:
op sportcomplex Develstein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.