Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag Wat kom je tegen op het strand

Themamiddag Wat kom je tegen op het strand

Voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is er weer een themamiddag georganiseerd. Centraal staat deze keer Wat kom je tegen op het strand? Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom.

Het wordt weer zomer, en veel mensen gaan een dagje naar het strand. Je hebt vast wel eens schelpen gezocht. Naast zandkastelen bouwen en pootjebaden is er ook aan planten en dieren op het strand veel te zien. Marionnel vertelt ook over wat er zoal zwemt in zee bij het strand.

De toegang is gratis. Materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Wanneer?
20 juni 2012 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.