Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerwandeling

Zomerwandeling

IVN gidsen verzorgen vandaag een wandeling in het Arboretum Munnike Park. De wandeling start om half twee bij ’t Weetpunt en duurt ongeveer 1 ½ uur.

Mid-zomer, de bomen in het park zijn op hun hoogte punt. Ook de rozenboog is een juweeltje met al die uitbundig bloeiende rozen. En vergeet niet hier een daar aan de bloemen te ruiken. Heerlijk! Kom genieten van het mooie Munnike Park.

Deze rondleiding is gratis. Na afloop kunt u in ’t Weetpunt na genieten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Wanneer?
24 juni 2012 van 13.30 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans - Exler
lidy.exler@gmail.com
Locatie:
Bezoekerscentrum ’t Weetpunt, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.