Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderworkshop voor kinderen

Schilderworkshop voor kinderen

Vandaag is er voor kinderen een leuke workshop schilderen op doek. In de buitenlucht achter een echte schildersezel kun jij een mooi schilderij maken met het “Gezicht op Dordrecht.”

Lang geleden in de Gouden Eeuw deden grote kunstenaars dat ook al. De toren van de Grote Kerk, de oude huizen van Dordrecht en natuurlijk de langsvarende schepen zijn fantastisch om te schilderen. De Vrienden van het Beeldenpark organiseren deze leuke schilderworkshop voor kinderen van 6-12 jaar. We gaan schilderen met acrylverf op een echt doek en je wordt begeleid door beeldend kunstenaar Marjan van Breugel. Het inschrijfgeld is € 7,50. Alle materialen zijn aanwezig en je krijgt drinken en iets lekkers.

Aansluitend organiseren de Vrienden van het Beeldenpark een tentoonstelling van alle werken in het Gemeentehuis in Zwijndrecht. Het mooiste schilderij ontvangt een leuke prijs. Natuurlijk word je als deelnemer voor de opening uitgenodigd. Over de exacte data, openingstijden en andere bijzonderheden volgt snel informatie.

 

Heb je zin om iets leuks te doen? Doe dan mee. Geef je snel op via email, want vol = vol! Voor meer informatie kun je bellen met Marjan van Breugel.

Wanneer?
30 juni 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Marjan van Breugel
06 – 30 18 79 86
vrienden@beeldenparkdrechtoevers.nl
Locatie:
langs de oevers van de Oude Maas, vanaf het Veerplein tot het Noordpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.