Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schildersfestival

Schildersfestival

Vandaag vindt het Noordparkfestival plaats. Het muziekfestival trekt veel bezoekers uit Zwijndrecht en omstreken. Dit jaar organiseren de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers tijdens het festival diverse activiteiten, zoals een workshop ‘kunst met takken’, speksteen snijden en rondleidingen door het park. Daarnaast willen de vrienden een schildersfestival organiseren met als thema “Gezicht op Dordrecht”.

Gezicht op Dordrecht
Op vrijdag 20 april is het project “Gezicht op Dordrecht” in Papendrecht van start gegaan. Een aantal lijsten markeert de plaatsen waar vroeger beroemde schilders hun “Gezicht op Dordrecht” hebben geschilderd. Volgend jaar krijgt het project in Zwijndrecht vorm langs de oevers van de Oude Maas. Geïnspireerd door dit project nodigen de Vrienden van het Beeldenpark alle (amateur-) schilders uit om op zaterdag 30 juni van 13.00 tot 17.00 uur hun “Gezicht op Dordrecht” te komen schilderen.

Langs de Oude Maas
Het schildersevenement vindt plaats langs de oevers van de Oude Maas, vanaf het Veerplein tot het Noordpark. Dit is de aanlooproute naar het Noordpark. Deelnemers nemen de eigen schildersezel en materialen mee (alle materialen zijn toegestaan). Het inschrijfgeld is 10 euro. Hiervoor krijgen deelnemers een schildersdoek en twee consumptiebonnen.

Jouw werk tentoongesteld
Aansluitend organiseert het beeldenpark een tentoonstelling van alle werken in het Gemeentehuis in Zwijndrecht. Natuurlijk word je als deelnemer voor de opening uitgenodigd. Over de exacte data en openingstijden volgt snel informatie.

Doe mee!
Doe mee en geef je op via email.
Voor meer informatie kun je bellen met An van der Hoek.

Wanneer?
30 juni 2012 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
An van der Hoek
612 79 09
vrienden@beeldenparkdrechtoevers.nl
Locatie:
langs de oevers van de Oude Maas, vanaf het Veerplein tot het Noordpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.