Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groot luchtkussen spektakel in Oudeland

Groot luchtkussen spektakel in Oudeland
Diverz organiseert in samenwerking met Hattrick sport in het kader van HOA on The Move op 17 augustus in het Molenvlietpark een groot spektakel met diverse attracties. Deze activiteit is geschikt voor o.a. jongeren uit de wijk maar natuurlijk is iedereen welkom. De volgende attracties zullen o.a. aanwezig zijn: Grote voetbal arena, Levend tafelvoetbal, Springkussen, Outdoor Lasergame, Gaten doel, Suikerspin, Stormbaan, Pannakooi ga zo maar door.

Locatie, Molenvlietpark t.h.v. het basketbalveld. Aanvang van 12:00 uur t/m 17:00 uur. Het is een vrije inloop, je hoeft je niet op te geven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Alfons Mientjes: 06-33616702 of a.mientjes@diverz.nfo. De flyer is te zien op www.diverz.info 
Wanneer?
17 augustus 2012 van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in het Molenvlietpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.