Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Fotoclub Zwijndrecht

Open dag Fotoclub Zwijndrecht

Ben jij een beeldenmaker die verder wil? Kom eens kijken bij fotoclub Zwijndrecht! Vandaag organiseert: 'Fotoclub Zwijndrecht' een open dag.

Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub.

Fotoclub Zwijndrecht wil een laagdrempelige vereniging zijn, waarin plaats is voor gevorderden, maar ook voor beginners in een gezellige sfeer. Kortom Fotoclub Zwijndrecht is een club waarin gevorderden én beginners volop kunnen genieten van hun prachtige hobby.

Maandag 10 september is er vanaf 20.00 uur een introductieavond voor nieuwe leden. Neem ook alvast eens een kijkje op de website.

Wanneer?
8 september 2012 van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.