Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Fotoclub Zwijndrecht

Expositie Fotoclub Zwijndrecht

Expositie instructiegroep
Eén van de doelen van Fotoclub Zwijndrecht is om in clubverband tot betere foto's te komen. De club is geen opleidingsinstituut, maar leden helpen en adviseren hun clubgenoten over en weer.

De exposerende fotografen van deze maand vormen binnen de club de instructiegroep. Zij zijn leergierig en gemotiveerd om zowel de cameratechnische kant onder de knie te krijgen, als wel de bekwaamheid om goede foto’s te kunnen maken. De expositie geeft een goed overzicht van hun kunnen.

De fotogalerie is geopend op zaterdag 8, 15, 22 en 29 september van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Toegang gratis

Wanneer?
Van 8 september 2012 11.00 uur tot 29 september 2012 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.