Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Internetpesten

Thema-avond Internetpesten

Naar aanleiding van vragen van ouders en jongeren over Internetpesten, biedt welzijnsorganisatie Diverz bewoners de mogelijkheid om over dit thema met elkaar in gesprek te gaan. Onze jongerenwerkers, sociaal-cultureel werkers en opbouwwerkers besteden in de maand september uitgebreid aandacht aan dit onderwerp met ouders, tieners en jongeren. Vragen die aanbod kunnen komen zijn; “Wat is Internetpesten, ook wel cyberpesten genoemd? Wat is de invloed van Internetpesten op jongeren en het gezin? Hoe praat je hierover met jongeren en kan je jongeren hiermee leren omgaan? Kan je Internetpesten voorkomen en of herkennen?”

De activiteiten worden gehouden op verschillende wijklocaties. Voorafgaand aan deze themaweek gaan de jongerenwerkers op straat op zoek naar jongeren om hen te informeren en uit te nodigen voor onze jongerenbijeenkomsten. Diverz werkt voor dit project samen met de GGD ZHZ en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Wil je meepraten over Internetpesten, kom dan naar één van de thema activiteiten. Vandaag is er een Thema-avond voor jongeren en ouders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diverz.

Wanneer?
4 oktober 2012 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Diverz
Locatie:
in het Jeugdhonk, Molenwei 1a (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.