Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommel-, kleding- en boekenmarkt

Rommel-, kleding- en boekenmarkt

Vandaag organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O in en rondom haar eigen turnhal de jaarlijkse rommel- kleding- en boekenmarkt. De opbrengst komt ten goede van het materiaalfonds.

Allerlei gebruikte spullen, boeken, platen, speelgoed en nog draagbare kleding enz. zijn van harte welkom. Dit alles kan op de zelfde locatie worden ingeleverd op dinsdag 9 oktober en donderdag 11 oktober tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Alice de Jong.

Wanneer?
13 oktober 2012 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Alice de Jong
612 19 13
Locatie:
de turnhal aan de Uilenvliet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.