Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zwangerschap- en Babybeurs

Deze druk bezochte beurs is voor ouders een leuke manier, om met weinig geld toch voldaan weg te gaan. Ook ouders die nog mooie babykleding bezitten en het willen verkopen, kunnen hier met hun goed verzorgde babykleding terecht.

Tussen 10:00 en 12:00 uur kan de babykleding en andere babyartikelen worden ingeleverd, maximaal 2 x 20 stuks. Luiers, hemdjes en andere kleine artikelen kunnen worden gebundeld per zes stuks en tellen dus voor een artikel. Maat van inlevering is tot en met 74.

Vanaf 13:00 uur worden de volgnummers uitgedeeld voor de verkoop.

Officiële verkoop is vanaf half twee.

Het afrekenen en ophalen van niet verkochte artikelen is van 16.30 tot 17.00 uur. De kosten van inschrijving bedragen 1,00 euro. Er wordt 10 % van de inkoop en verkoopprijs ingehouden ivm de kosten.

Wat er zoal te koop wordt aangeboden is: Babykleding, kinderwagens, boxen, kinderstoelen, bedjes, positiekleding, flessenwarmers, lakensetjes, dekbedjes etc.

Ook babyspeelgoed kan worden ingeleverd.

Wanneer?
13 oktober 2012 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Mevr. Pruissen, Wijkvereniging Nederhoven
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.