Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids Bioscoopmiddag

Festino! Feest & Faciliteiten biedt in de herfstvakantie weer een gezellige middag aan voor kinderen van 5 t/m 12 jaar! Tijdens de afgelopen zomervakantie zijn de Festino! Kids middagen begonnen, dit was toen in een kleinschalige opzet in onze Festino!Zaal.

Echter zal deze woensdagmiddag in de grote Theaterzaal zijn, de zaal wordt omgetoverd tot een Festino! Kids Bioscoop. Op het grote witte doek zal dan de film vertoond worden.

Behalve de film krijgen de kinderen ook popcorn en limonade en dit alles kost €5,-. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht op de website.

Wanneer?
17 oktober 2012 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Festino! Feest & Faciliteiten
619 62 22
a.soltveit@festino.nl
Locatie:
Norderstedtplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.