Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kidsfun

Kidsfun

Welzijnsorganisatie Diverz wil graag het pand eens in het zonnetje zetten en organiseert daarom in de herfstvakantie diverse activiteiten in het Jeugdhonk.

Vandaag is er speciaal voor de basisschoolkinderen Kidsfun. Er zijn diverse activiteiten waaronder Herfst knutselen, Schminken, Prikborden maken, Eierkoeken versieren en een luchtkussen. Er zal ook een Workshop Streetdance gegeven gaan worden met als afsluiter een leuke mini disco. De zaal is open vanaf 13:30 uur en het duurt tot uiterlijk 17:30 uur. De streetdance Workshop zal om 16:00 uur plaatsvinden. Opgeven is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Alfons Mientjes.

Wanneer?
24 oktober 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Alfons Mientjes
06-33616702
a.mientjes@diverz.info
Locatie:
in het Jeugdhonk (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.