Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SWOZ-uitstapje

SWOZ-uitstapje

Vanaag organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) weer een dagtocht. De reis gaat dit keer naar de Brabantse Kempen waar een gids u ‘meeneemt’ op de smokkelroute. Aan de hand van prachtige verhalen krijgt u een beeld van wat er zich in die tijd zich zoal afspeelde in de Brabantse grensstreek. Daarna brengen we een bezoek aan het streekmuseum de Acht Zaligheden en de historische markt te Eersel.

De bus vertrekt vanaf de Nederburg en haalt de deelnemers daarna op vanaf meerdere vertrekadressen.

De kosten bedragen €44,95 p/p inbegrepen zijn, vervoer, reisleiding, koffie met gebak, entree museum + gids, uitgebreide warme lunch en een mooie pentekening.

U kunt zich aanmelden via 078-6206060 (SWOZ) of 078-6122597 (De Nederburgh)

Wanneer?
24 oktober 2012 van 08.15 tot 18.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.