Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Podium

Open Podium

Welzijnsorganisatie Diverz wil graag het pand eens in het zonnetje zetten en organiseert daarom in de herfstvakantie diverse activiteiten in het Jeugdhonk.

Vandaag is er een Open Podium in het Jeugdhonk. Plaatselijk talent krijgt de mogelijkheid om zijn talent te laten zien. Er zijn al diverse aanmeldingen maar er is nog een mogelijkheid om mee te doen. Opgeven kan tot 24 oktober.  Zaal is open vanaf 20:00 uur en het programma duurt tot 12 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Alfons Mientjes.

Wanneer?
26 oktober 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Alfons Mientjes
06-33616702
a.mientjes@diverz.info
Locatie:
in het Jeugdhonk (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.