Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Schoonheid en het leven

Expositie Schoonheid en het leven

Petra van Rijswijk (1964), lid van fotoclub Zwijndrecht toont in de maand oktober 2012 haar werk. Een expositie met de titel: ‘Schoonheid en het leven’. Wij nodigen U van harte uit om haar fotowerk te komen bekijken.

Petra is terughoudend om uit te blinken in een bepaalde stijl van fotografie, dus ze heeft vanaf het begin besloten om alles te doen en te proberen. Haar visie: ‘Er is zo veel het bekijken waard. Het is jammer om een fotothema te laten voor wat het is’

In de expositie toont ze zwart-wit beelden met sterke contrasten. Zwart-wit is volgens haar een mooie en sterke vorm van fotografie, waarbij je eigenlijk tot de essentie komt door veel weg te laten. Het indirecte licht brengt schoonheid in de foto’s.

Naast het gebruik van esthetiek moet je volgens de fotografe een foto kunnen voelen. In een deel van haar kleurenbeelden springt het leven er dus uit. Sprekende foto’s, die gevoel en emotie oproepen. De zeggingskracht van het dagelijkse door ongewoon perspectief.

De fotogalerie is geopend op alle zaterdagen van oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Toegang gratis

Wanneer?
Van 6 oktober 2012 11.00 uur tot 27 oktober 2012 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.