Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Henny de Boorder

Expositie Henny de Boorder

Henny de Boorder is woonachtig in Dordrecht, winnaar van de eerste prijs in de categorie Digitale Kunst op de Internationale Biënnale van Florence 2011, en voormalig lid van Fotoclub Zwijndrecht. Hij toont in de maand november 2012 zijn werk in ‘Fotogalerie Zwijndrecht’, Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: ‘Mijn eigen werkelijkheid’. Wij nodigen u van harte uit om zijn fotowerk te komen bekijken.

Henny heeft een heel eigen manier van kijken naar en beleven van de wereld om hem heen. Hij is altijd (fotografisch) bezig, net buiten het gangbare, om nieuwe inspiraties op te doen, een bepaalde sfeer te creëren, zijn eigen zien en opnemen van de omgeving vast te leggen. Kortom, hij probeert de werkelijkheid naar zijn hand te zetten.

Dit gebeurt door middel van het maken van reflecties, waarbij geen foto’s worden samengevoegd, maar door één beeld te gebruiken. Door de binnen- en buitenwereld even sterk te benadrukken, via zijn digitale bewerking, ontstaat een realiteit die vervreemdt. Hij is ook bezig met verstilde beelden, waar o.a. bomen de hoofdrol spelen. Maar dan weer op geheel eigen wijze, met beweging en een pastelachtig effect.

Henny de Boorder praat niet alleen heel bevlogen over zijn fotografie, maar verliest ook elk idee van tijd als hij bezig is met zijn werkelijkheid te scheppen.

Open: elke zaterdag in november van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Tijdens de Open Atelier Route is de galerie ook op zondag 4 november, van 11 tot 16 uur, geopend!
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 3 november 2012 11.00 uur tot 24 november 2012 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.