Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Waard om bekeken te worden

Expositie Waard om bekeken te worden

De Leden van fotoclub Zwijndrecht tonen in de maand december hun werk in ‘Fotogalerie Zwijndrecht’. Een expositie met de titel: ‘Waard om bekeken te worden’

De clubleden presenteren foto’s die gemaakt zijn in musea. In een museum fotograferen vergt enige ervaring. Het is namelijk niet zo moeilijk om een gewoon kiekje te maken van een kunstwerk. Maar het zou niet getuigen van respect naar de maker, om zijn kunst in het museum te fotograferen en dan te zeggen dat de foto jouw eigen werk is. De exposanten hebben zich bezig gehouden met de vraag: Hoe kun je werk van anderen zo verbeelden, zodat het ook een werk wordt van jezelf?

De clubleden hebben eigen werk neergezet met een grote variatie in compositie, standpunt, scherpte, lichtval, kleur of juist zwart-wit. Niet alleen is er kunst gefotografeerd, maar ook het museum zelf. Met alles erin. Bezoekers bijvoorbeeld en architectuur. Verder kennen de clubleden hun eigen vorm, hun eigen esthetiek en stijl. Fotowerk gemaakt in musea kan, op deze wijze, op een nieuwe manier aanspreken en ontroeren.

Open: elke zaterdag in december van 11.00 uur tot 16.00 uur.
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 1 december 2012 11.00 uur tot 29 december 2012 16.00 uur
Locatie:
Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.