Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaars Sportfeest voor kinderen

Nieuwjaars Sportfeest voor kinderen

Het Nieuwjaars Sportfeest is de sensatie in het begin van het jaar 2013. Met clinics van breakdancer Hurricane Ray. Daarnaast zullen HSV Zwijndrecht, sv Conventus en vv Groote Lindt clinics geven. Het beloofd een groot spektakel te worden.

Ben jij 5 t/m 8 jaar dan ben je van 08.45 uur tot 12.30 uur welkom in de Develhal.
Ben jij 9 t/m 12 jaar dan ben je van 12.45 uur tot 16.45 uur welkom in de Develhal.

Wil je deelnemen schrijf je dan snel in via de website.
Let op vol=vol dus wees er snel bij.

 

Wanneer?
3 januari 2013 van 08.45 tot 00.00 uur
Locatie:
Develhal, Parklaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.