Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Nieuwjaars Sportfeest 13+

Het Nieuwjaars Sportfeest 13+

Het Nieuwjaars Sportfeest is de sensatie in het begin van het jaar 2013. Met clinics van breakdancer Hurricane Ray en een basketbalclinic waarin repect en teamwork centraal staan. Daarnaast zullen HSV Zwijndrecht, sv Conventus en vv Groote Lindt clinics geven. Het beloofd een groot spektakel te worden.

Ben jij 13+ jaar en wil deelnemen schrijf je dan snel in via de website. Let op vol=vol dus wees er snel bij.

 

Wanneer?
4 januari 2013 van 11.30 tot 15.45 uur
Locatie:
Develhal, Parklaan 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.