Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: papieren rozen maken

Workshop: papieren rozen maken

U werkt met gewassen crêpepapier en lijm. Het is een precies werkje waar u deskundig bij begeleidt wordt. Na afloop zijn de boeketjes nauwelijks van echte rozen te onderscheiden. Het is de bedoeling dat er een klein decoratief boeketje gemaakt wordt.

De kosten zijn €13,- en dit is inclusief materiaal. Voor meerdere informatie en/of inschrijvingen kan men terecht bij Wijkcentrum Kubiek. (Telefonisch tijdens werkdagen van 9-12 uur en op maandagmiddag) of via email. De workshop gaat van start bij voldoende deelname.

Wanneer?
15 januari 2013 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
administratiekubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.