Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Zaterdagscholen

Start Zaterdagscholen

In januari 2013 starten de nieuwe zaterdagscholen van Nehemia Ministries. Deze scholen bestaan uit 4 zaterdagen met onderwijs over verschillende onderwerpen. In januari starten een aantal nieuwe scholen, namelijk: de school van Evangelisatie en de school van het Vaderhart. Daarnaast starten ook de school van Gebed en de school van Discipelschap. De school van de Heilige Geest zal wederom worden gehouden, dit keer in IJsselstijn.

Lesprogramma en docenten
Wilt u meer verdieping in uw geloofsleven en meer leren over specifieke onderwerpen, zodat u dit kunt toepassen in uw dagelijks leven? Dan zijn de zaterdagscholen van Nehemia Ministries daar zeer geschikt voor. De lessen worden gegeven door ervaren docenten die een diepe kennis hebben van de Bijbel. De scholen starten op zaterdag om 09.30 uur en eindigen om 14.00 uur. Er worden twee lesuren gegeven en er is ruimte voor een stuk praktijk. Ook is er volop gelegenheid voor onderling contact en gebed. De scholen zijn bedoeld voor alle gezindten en leeftijden.

Nieuwe scholen
In januari starten een aantal nieuwe zaterdagscholen, waaronder de School van Evangelisatie. Onder leiding van Sybrandt en Joke Kroeske wordt u gemotiveerd en toegerust om op een eigentijdse en effectieve manier mensen tot Jezus te leiden door te evangeliseren in uw omgeving. Ook de school van het Vaderhart wordt in januari voor het eerst aangeboden. Onder leiding van Dick Pieterman gaat u op zoek naar het Vaderhart van God waarin uw identiteit en bestemming ligt en leert u God kennen als Vader.

Locatie
Met uitzondering van de school van de Heilige Geest, vinden alle zaterdagscholen plaats in het gebouw van Nehemia Ministries.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de scholen, de exacte data, de docenten en inschrijven kunt u terecht op de website.

Wanneer?
Van 12 januari 2013 09.30 uur tot 26 januari 2013 14.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.