Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintervoorleesavond - Nelleke van Pelt

Wintervoorleesavond - Nelleke van Pelt

Door de Historische Vereniging Zwijndrecht  worden, alweer voor het 10e seizoen, zes Wintervoorleesavonden georganiseerd. Op drie dinsdag- en drie woensdagavonden vertellen verschillende gastlezers hun verhalen of lezen voor uit eigen of andermans werk.

Het zijn inspirerende en gezellige avonden rond de open haard in de stijlkamer. De open haard brandt niet echt, maar de knusse sfeer van de lange winteravonden, zoals die vroeger werd beleefd is er wel, compleet met ouderwetse drankjes en versnaperingen. Aanvang 20.00 uur.

Gastlezers:
-
Woensdag 30 januari wordt het spits afgebeten door Nelleke van Pelt; voor de derde keer neemt zij plaats in de stoel;
- Op dinsdag 5 februari zit Max van de Pol, werkzaam in het onderwijs, met het boek op schoot;
- Woensdag 13 februari is wethouder Aaike Kamsteeg  onze gast;
- Woensdag 20 februari leest Hans Kooiman Tsjechov;
- Dinsdag 26 februari zal het voor Ella Hannewijk, met haar jarenlange bibliotheekachtergrond, niet moeilijk zijn om verhalen te kiezen en
- Dinsdag 5 maart 2013 sluit veelzijdige Rineke Koek de serie Wintervoorleesavonden af met, als extra, een muzikaal tintje.                          

Graag op tijd aanwezig zijn, zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen.

Kosten en reservering
De kosten voor een Wintervoorleesavond bedragen € 6.-, inclusief een kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. De intieme stijlkamer van De Vergulde Swaen biedt slechts plaats aan een beperkt aantal bezoekers. Om teleurstelling te voorkomen is reserveren gewenst.

Dat kan aan de balie van De Vergulde Swaen tijdens openingstijden op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Telefonisch reserveren kan alleen tijdens genoemde openingstijden of per e-mail.

Wanneer?
30 januari 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Historische Vereniging Zwijndrecht
078-6125681
klazien@odekerken.net
Locatie:
in Oudheidkamer De Vergulde Swaen aan de Rotterdamseweg 53-55
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.