Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bidden met ondernemers

Bidden met ondernemers

1x per maand bidden met ondernemers en managers.
Het doel is vooralsnog 1x per maand een uur te bidden met ondernemers en managers. Met én voor elkaar. De kracht van gebed in combinatie met geloof is enorm groot.

Uitdagende tijden
Deze tijd is voor velen een uitdaging. Wellicht voor sommigen al jaren, bijv. sinds 2008. De economie is niet goed en daar hebben veel ondernemingen last van. Natuurlijk kun je er zelf ook genoeg aan doen, door onophoudelijk bezig te zijn met leren, groeien, optimaliseren, verbeteren, implementeren en… genieten!

Doe zelf wat in je vermogen ligt: je uiterste best, dan doet God de rest! Met mijn God beklim ik de hoogste muur zegt Psalm 18:30 ons. Ik communiceer ook graag Genesis 26. waarbij het gaat over Izaak die zaaide in het land waar hongersnood was.  In die toestand bevinden we ons hier niet, maar ook dat kan ons te wachten staan als natie.

Ora et Labora (bid en werk)
In de Bijbel worden we aangespoord dit te bidden en te verwachten. Het hurry-worry tijdperk, de hectiek en vele vormen van afleiding zorgen ervoor dat we het juist te weinig doen. Daarbij is het ook erg goed om te bidden voor (de noden van) anderen. Kom daarom! De mens die gericht is op zaaien in levens van anderen, zal uiteindelijk ook zelf oogsten, Gezegend worden om door te kunnen zegenen!

Programma:
7.00 uur welkom met koffie/ thee
7.15 uur 10 minuten: thema…..
7.25 uur God collectief zoeken in gebed en in groepjes bidden
8.00 uur afronding
Zo kost het je weinig tot geen werktijd en investeer je in de relatie met God en anderen.

S.v.p. vooraf aanmelden via email!

Wanneer?
6 februari 2013 van 07.00 tot 08.15 uur
Organisator
Danny van der Giessen
610 14 58
evandergiessen@grow.nl
Locatie:
Van der Giessen, Ter Steeghe Ring 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.